Herunder ses et udpluk af de kreative freelancere, der allerede benytter sig af De Kreatives Kontor

Klik på billedet og lær dem bedre at kende. Måske du står og mangler netop deres kompetencer til dit projekt?

Hanne Methling

Sanger, sangskriver og komponist

Hanne Methling er sanger, sangskriver og komponist i folke/verdensmusik-genren. Hun akkompagnerer sig selv på guitar, gerne i skæve taktarter, og bruger sin stemme som et instrument, af og til med ordløse vokale sekvenser i sangene.
Hanne Methlings danske tekster er som digte og historier. Altid billedskabende og med en klar fornemmelse for menneskets forbundethed med naturen.

Jættestuekoncerter

Følg med ind i de 5.200 år gamle jættestuer og hør en musikalsk fortælling fra de ældste tider. I de ældgamle stenbygninger bringer Hanne Methling vores forfædre til live i nye sange og foredrag. Mød neandertalerne, rensdyrjægerne, fiskerdrengene, åndemaneren, pigen fra Ertebølle, de første bønder, pottekonen, jættestuebyggerne, flinthuggerne, m.fl.

Jættestuekoncerter er formidlingskoncerter om stenalderen. Sangene tager afsæt i de arkæologiske fund, forskernes fortolkninger og Hanne Methlings indlevelse i stenaldermenneskenes liv og hverdag. Det bliver gjort med et nutidigt musikalsk udtryk, dog med enkelte indslag af benfløjte og brummer, for også at give et autentisk lydbillede af stenalderen.

Der er to forskellige koncerter: Jægerstenalder og Bondestenalder og hver koncert varer ca. halvanden time. Kalender over sommerens koncerter 2018 kommer til foråret.

Jættestuekoncerter kan også holdes på andre måder end i jættestuer om sommeren. F.eks. i forsamlingshuse, dagligstuer, skoler, koncertsale, biblioteker, museer, etc. Så er I en gruppe, der har et sted, rykker Hanne Methling gerne ud hele året.

Mere information på: hannemethling.dk/jaettestuekoncerter
Andre koncerter
Hanne Methling skriver også sange om nutiden. Og har desuden sat musik til enkelte digte af F.G. Lorca, Aksel Sandemose og Jan Toftlund. Hun synger norsk lokkeråb og glidende orientalske toner, er inspireret af den nordiske visetradition, jazz, balkanmusik og meget andet. Alt sammen integreret i hendes eget personlige udtryk. Se mere og lyt på: hannemethling.dk
Udgivelser
“Katteguld” 2013, CD og download, KureMusik/Exlibris

“Kuglens krystal” 1986, LP, Fairytale

“Hjertelarm” 1980, LP, Morn Records

 

Lene Henriksen

Translatør

Mit navn er Lene Henriksen. Jeg er translatør og tolk i engelsk (cand.ling.merc.) med erfaring inden for faget siden 1985. 
Vidste du, at kun én stavefejl eller anden sproglig fejl kan halvere chancen for at få kunder? Og at et komma kan ændre en sætnings betydning? Derfor bør du overveje at få en professionel til at oversætte, korrekturlæse eller redigere dine tekster. 

Services:

Oversættelse 

Af alle former for tekst fra dansk til engelsk og fra engelsk til dansk. 

Fremstå professionel med en flydende og sproglig korrekt tekst, som får alle nuancer med i oversættelsen, tager højde for sproglige og kulturelle forskelle mellem de to sprog og sikrer, at den sproglige stil er tilpasset modtager og situationen generelt. 


Korrekturlæsning 

Af engelske og danske tekster. 

Har du selv skrevet en tekst på engelsk eller dansk, kan du sikre dig mod slåfejl, stavefejl og grammatiske fejl med en korrekturlæsning. Er der mange sproglige fejl, kan der blive tale om en tekstredigering. 

Tekstredigering 

Af engelske og danske tekster. 

Med en tekstredigering sikrer du, at du udtrykker dig sprogligt korrekt på det pågældende sprog, at teksten i øvrigt er fejlfri. Der tages blandt andet højde for forskelle på udtryksformer på dansk og engelsk samt kulturelle forskelle.

Leroy Collins

Sanger, komponist og skuespiller

Leroy Collins har sunget og optrådt med bl.a. The Four Tops, Platters, George Mc, Cray, Finn Nørbygård, Hanne Boel, Allan Mortensen, Thomas Helmig, Søs Fenger, Bo Stieff, Poul Halberg og Bob Rickets. Han har pt. musikgrupperne, One To Four og Now & Then. 

Udover at være noget ved musikken er Collins uddannet skuespiller og autopladesmed og har været indehaver af egen danse-, motions-, og karateskole i København. Collins er oprindeligt fra Trinidad og har boet i Danmark siden 1970.

CV

Udgivelser

2007: Udgav singlen: ”I’m the Julemand” 
2006: Underholdte på Dansk Folkeparti’s 10 års jubilæum
2004: Koncerter i Norge med orkesteret Expressen 
2003: Tour i Spanien med The Four Tops 
2003: Forsanger i det Svenske orkester Lalas 
2003: Koncerter på cruisetogtskibet Aida Vita

Skuespil

Film:
Carribean by night, Grenada
Covergirl (Rapportpigen), Danmark 

Teater:
Gladsaxe Teater, en sæson
Ungdomsteater, to sæsoner 

Kontakt: leroycollinsband@yahoo.dk

 

Michael Omoke

Instruktør og skuespiller

Michael Omoke, founder & artistic director of ACT, is an avid thespian with a flair for stage acting, playwriting and directing.

His theatre career spans over 15 years in various acting and production roles. He began his professional theatre training at Phoenix Players Ltd‐Nairobi, East & central Africa’s only repertory theatre, where he played several different roles.
As a playwright, Michael has also scripted an original play, in which he played the lead role, winning the Best Actor’s title in the prestigious Mavuno Awards‐Kenya.

Michael has also acted internationally, in both stage plays and a film in Copenhagen, Denmark.
Offstage, Michael has worked as an English teacher and an accomplished DJ.
Michael is also a music manager at his own company, Creative Word Beats. 

Referencer: http://thespians.dk