De Kreatives Kontor er primært til dig, der arbejder som kunstner eller kreativ freelancer - vi afviser dog ikke freelancere inden for andre brancher. Vores mål er at hjælpe alle kreative med deres projekter - fra de gode idéer opstår til projekterne løber af stablen.

Ydelserne

Vi kan både hjælpe dig med at konkretisere og planlægge dine projekter og hjælpe dig med at administrere dem, når de skal realiseres. Vi tilbyder kurser og kan skrue et coaching-forløb sammen, der passer til dit behov. Vi kan samtidig administrere dine projekter, så du kan fokusere på det du er bedst til. Ydelserne kan, alt efter behov, enten stå alene eller fungere som en pakkeløsning. Vi ansætter dig så længe dit projekt varer og udbetaler almindelig løn som A-indkomst.

Klik på figuren for at se den i stort format

 

Mål

  • Flere kunstnere og kreative i mål med deres projekter
  • Bedre beskæftigelsesmuligheder for kunstnerne
  • Nemmere og mere overskuelig administration

Vores overordnede mål er at optimere livet som professionel freelancer. Vi leverer de ydelser, der skal hjælpe flere freelancere med at virkeliggøre deres idéer. Ydelserne faciliterer som helhed kunstnernes arbejdsgange samt de udfordringer de møder i deres virke som freelancere.

 

 

 

Vi tilbyder derfor midlertidige ansættelser, så du som kunstner eller kreativ kan arbejde under samme forhold som almindelige lønmodtagere. Vi sørger for at skatten og de sociale bidrag bliver betalt. Man bliver tillige en del af feriepenge-ordningen, er dækket ind af vores ansvars- og arbejdsskadeforsikringer samt har let adgang til sparring og rådgivning. Herudover er der klare fordele ved at afvikle sine aktiviteter via DKK. Vi kan som virksomhed give dig fradrag for momsudgifter og godtgørelse for dine udgifter til transport, hotel og forplejning.

Det koster 6,5 % af, hvad der omsættes for. Pengene dækker drift og den videre udvikling af organisationen. Resten geninvesteres i en garantifond til gavn for brugerne.

Vi er i fuld gang med at udvikle værktøjer samt en digital platform til at håndtere disse udfordringer.

Hvad får du ud af det?

Med De Kreatives Kontor vil du og andre kreative kunne få hjælp til alle aspekter af jeres arbejde – fra idéerne støbes til projekterne realiseres. Vi hjælper dig med at udvikle og administrere dine projekter, så du bedre kan fokusere på det, du er bedst til. 

Klik på billedet og læs (og download gerne) vores nye brochure: