Lene Henriksen

Translatør

By: København

Fagområde: Oversættelse, sprogservice

Kontakt: leneh.translator@gmail.com 

Mit navn er Lene Henriksen. Jeg er translatør og tolk i engelsk (cand.ling.merc.) med erfaring inden for faget siden 1985. 

Vidste du, at kun én stavefejl eller anden sproglig fejl kan halvere chancen for at få kunder? Og at et komma kan ændre en sætnings betydning? Derfor bør du overveje at få en professionel til at oversætte, korrekturlæse eller redigere dine tekster. 

Jeg tilbyder: 

Oversættelse 

Af alle former for tekst fra dansk til engelsk og fra engelsk til dansk. 

Fremstå professionel med en flydende og sproglig korrekt tekst, som får alle nuancer med i oversættelsen, tager højde for sproglige og kulturelle forskelle mellem de to sprog og sikrer, at den sproglige stil er tilpasset modtager og situationen generelt. 

Korrekturlæsning 

Af engelske og danske tekster. 

Har du selv skrevet en tekst på engelsk eller dansk, kan du sikre dig mod slåfejl, stavefejl og grammatiske fejl med en korrekturlæsning. Er der mange sproglige fejl, kan der blive tale om en tekstredigering. 

Tekstredigering 

Af engelske og danske tekster. 

Med en tekstredigering sikrer du, at du udtrykker dig sprogligt korrekt på det pågældende sprog, at teksten i øvrigt er fejlfri. Der tages blandt andet højde for forskelle på udtryksformer på dansk og engelsk samt kulturelle forskelle.