Fra idé til virkelighed

De Kreatives Kontor har en erklæret målsætning om at hjælpe med hele processen, fra idéerne opstår, til projekterne realiseres. Ethvert projekt starter med en god idé. Men langt fra alle gode idéer bliver realiseret eller får den succes, som de fortjener.

Det kan der være mange gode grunde til – planlægning, forberedelse, netværk, finansiering, PR og kommunikation, administration og projektledelse er blot nogle af mange områder, der kan være vanskelige at håndtere alene.

Ingen mennesker er gode til alle dele af processen frem mod et vellykket projekt. Netværk, partnere og gode kontakter er afgørende.

Kvinde sidder alene i teater.
Billede af publikum

Administration og projektudvikling

Nogle medlemmer benytter kun vores administrationskontor, hvor vi kan lave kontrakter, fakturere, holde regnskab med dit projekt, ansætte dig og udbetale dig løn.

Andre benytter sig af Projektkontoret, hvor du kan få hjælp og sparring til selve udviklingen af dit/jeres projekt.

Der er mange ting at tage højde for, og alle går igennem mange af de samme ting og har brug for de samme værktøjer til at udvikle, planlægge og styre deres projekter.

Du kan få rådgivning og sparring på dit projekt, og du kan få et coaching-forløb, hvor vi støtter dig i en længere periode.

Hvordan fungerer det?

Klik på billedet til højre og læs mere om, hvordan du bruger De Kreatives Kontor.

De Kreatives Kontors folder
Klik for at læse mere om, hvordan du bruger De Kreatives Kontor

Tjek evt. vores lille, animerede præsentation, der fortæller lidt mere om, hvordan det fungerer.

Læs mere om de områder vi kan hjælpe dig med.